Lei en hytte

Lurer du på hva du og familien, kjæresten eller vennegjengen skal finne på til neste ferie eller langhelg? Hva med å leie en hytte? Hytter kan leies i flere priskategorier og størrelser. Noen ønsker seg en ferie eller helg på fjellet, mens andre foretrekker å tilbringe tid ved sjøen, på landet eller i nærheten av en by. Sarpsborg kommune er et flott valg og byr på massevis av aktiviteter, severdigheter, kulturopplevelser, samt natur- og friluftsopplevelser. Om sommeren arrangeres Olavsfestivalen som tar deg med tilbake til Vikingtiden, mens du på vinterstid kan stå på ski ved Trøsken og Kjerringåsen Alpinsenter. Med en hytteferie i Sarpsborgområdet er det altså noe for både store og små!

En ferie med herlige opplevelser

"Traditional cabin in the Norwegian mountains, Synnfjell Norway- OTHER photos from Norway:"

Med en hytteferie kan du og reisefølget nyte en rekke opplevelser. Hvis hytta ligger ved sjøen, kan man på sommerstid leie båt og fiske, og på kveldstid kan den deilige, ferske fangsten legges på grillen. Hvis man er på ferie ved havet, er man kanskje så heldig at det kommer inn rekebåter i nærheten. Dermed kan man kose seg med en herlig rekelunsj eller rekeaften, med noe god og sommerlig i glasset. Fjellet er også populært; om sommeren, høsten og våren kan man nyte kortere eller lengre fotturer. Om vinteren kan man pakke sekken med niste, varm sjokolade, kvikk lunsj og appelsin, ta skia på beina og sette utfor i bakkene eller ta seg en lang skitur. Ja, hytteferie er helt fantastisk, alt kan gjøres i ens eget tempo. Her er det rom for både avslapning og spennende opplevelser. Etter en fantastisk ferie på hytta, er det tid for å reise hjem igjen til en god sofa og planlegge nye spennende ferieopplevelser til neste års ferie.

Følg med i avisa

hold deg oppdatert på lokalnyheter, følg med i avisa og på dagens annonser! Her kan det plutselig komme annonser for hytteleie til gode priser. Kanskje dere allerede har bestemt dere for å leie hytte og bare leter etter den riktige hytta, eller kanskje dere fortsatt vurderer hva dere skal finne på i ferien. Det kan være stor rift om hyttene i de mest populære områdene. Derfor kan det lønne seg å bestille tidlig, om man vil sikre seg en fin hytte som dekker alle ens behov og som er innenfor ønsket budsjett. Andre foretrekker å ha is i magen og vente til det kommer et siste-liten tilbud. Det er det selvfølgelig ingen garanti for, men samtidig kan man også gjøre et kupp. Så følg med i avisa, sjekk på nettet og hør med venner og kjente. Slik at du kan sikre deg den hytta som er best for deg og ditt reisefølge.

Leave a Reply