Sarpsborg for hele familien

Sarpsborg er byen som ble grunnlagt av Olav den hellige da han seilte opp Glomma i 1016. Sarpsborg er byen for hele familien, som nå har vokst til over 55000 innbyggere. Sarpsborg har vokst sammen med Fredrikstad og blitt Norges sjette største tettsted. Her vil du ikke kjede deg, og du finner aktiviteter og naturopplevelser for hele familien. Der er flotte utendørsaktiviteter, fornøyelse- og lekeparker, serverdigheter og landemerker, museer, flott natur og parker, utflukter, båtturer og vannsport. For familier med barn i Østfold med funksjonsnedsettelse finnes det også gode tilbud. I Sarpsborg har handikapforeningen lagt til rette for mange aktiviteter, f.eks. bordtennis, curling og bocca. Sarpsborg er en by som har mye å by på for hele familien.

Fornøyelses- og lekeparker for familien i Sarpsborg

I Sarpsborg kan du besøke flere fornøyelses- og lekeparker med aktiviteter for hele familien. Du kan ta med deg hele familien til f.eks. Superland/Badeland, Eventyrfabrikken, Gekko klatring og Sarpsborg Bowlingsenter. Hos Superland/Badeland finner du flere aktiviteter under samme tak, klatrevegg/bane, lekelabyrint, minigolf, stor ballbinge, cafe og butikk. Badelandet består av mange forskjellige attraksjoner i vannet. Eventyrfabrikken er et annet stort innendørs lekeland i jungelmiljø, for alle aldersgrupper. De har også babyhjørne, så husk å ta med en stellematte til babyen din, for her blir dere lenge. Hos Gekko klatring som er et populært klatresenter, får hele familien virkelig utfolde seg, fra nybegynner til erfaren. Liker familien din vitenskap, er Inspiria science center et populærvitenskapelig opplevelses- og læringssenter. Her kan barn og voksne utforske fenomener knyttet til natur, miljø, helse og teknologi gjennom egen aktivitet, og i samarbeid med andre. Sarpsborg Bowlingsenter har landets beste bowlinganlegg og største Laserworld, med hypermoderne biljard- og snookersalong, spill og simulatorer. Dermed finner du masse flotte familie aktiviteter i Sarpsborg for liten og stor.sarpsborg-for-hele-familien-2

Mye moro i Sarpsborg for hele familien

Sarpsborg er virkelig en by folk trives i. Byen er omkranset av flott natur med parker og innsjøer. Glomma renner her med Europas største foss, Sarpefossen, og det er et eldorado for utendørsaktiviteter på land som til vanns. Du kan oppleve mye moro her som du kan involvere hele familien i. Du finner fornøyelses- og lekeparker, serverdigheter og landemerker, museer, utflukter, båtturer og vannsport. Liker du å vandre så finner du flere pilegrimsvandring etapper. Sarpsborg er et eldorado for golfelskere, og alpinsenter finnes også. Veldig spesielt for Sarpsborg er Inspiria science center som er et populærvitenskapelig opplevelses- og læringssenter med aktivitetspark. Her finner du et utvalg av fascinerende attraksjoner som lærer deg nye ting, samtidig som du har det gøy og moro. Barn og voksne kan utforske fenomener knyttet til natur, miljø, helse og teknologi. De har også tilbud til Skole og SFO, og de tildeler besøksdager til skolene i Østfold. Anbefaler alle å ta en tur til Sarpsborg med familien, for her finner du helt magiske og morsomme aktiviteter!

Leave a Reply